Published On: mar, Feb 18th, 2014

Imagini incredibile: Iadul alb le-a distrus agoniseala de-o viata

tavan prabusitEste povestea cutremuratoare a unei familii din cartierul Brailita, peste care s-a prabusit tavanul

Odata cu ridicarea mercurului in termometre, zapada dispare din peisajul brailean, insa urmele care raman dupa aceasta fac oamenii sa priveveasca nepuntinciosi cum agoniseala lor se duce pe apa sambetei.

O familie din cartierul Brailita a ajuns acum in pragul disperarii, dupa ce apa rezultata din topirea zapezii s-a infiltrat in tavanul lucuintei lor, provocand prabusirea acestuia.

‘‘Suntem disperati, tot ce am avut in casa este acum distrus. Dimineata cand m-am trezit, am vazut tavanul ud si umflat de la apa care s-a prelins prin tabla veche. Se auzeau zgomote si mi-am dat seama ca urma sa se prabuseasca. Am mers sa-mi telefonez sotul, care lucreaza in deplasare, dar nu am apucat sa pun mana pe telefon, cand s-a auzit un zgomot puternic. Cand am intrat in camera mi-am pus mainile in cap. Totul era distrus. Masa, televizorul, patul in care dormeam, totul era facut praf. Jumatete din tavan s-a prabusit. Singura consolare pe care o am este aceea ca nu am fost in camera in momentul in care s-a intamplat nenorocirea, pentru ca acum eram moarta. Nu stiu ce o sa ne facem, pentru ca nu avem o situatie financiara buna’’ , povesteste plina de durere Viorica Rinder.

Cantitea mare de zapada cazuta in luna februarie le-a dat batai de cap brailenilor. Daca si-au facut carare printre muntii de zapada, acoperisul locuintelor nu a putut fi curatat. Pentru ca foarte multe imobile din orasul nostru se afla intr-o stare degradanta, acestea nu au facut fata presiunii puse de cantitatea mare de omat. Dovada stau zecile de case din Braila cu acoperisul prabusit.

Comentarii

comentariu

About the Author

-