Published On: mar, Feb 18th, 2014

Il mai tineti minte pe Stefanescu Mihail? Vezi aici cu ce se ocupa acum fostul candidat ARD

stefanescuFost presedinte al Partidului Noua Republica si candidat pe listele ARD la alegerile parlamentare din 2012, Mihail Stefanescu a aparut pe scena politica fulgerator de repede si a iesit la fel. Daca politica nu s-a prins de el deloc, Stefanescu isi petrece timpul liber postand tot felul de aberatii pe Facebook. Probabil ca functia pe care o ocupa in prezent, de senior director la SC Multiconsilting Top SRL ii permite fostului politician sa-si petreaca tot mai mult timp pe retelele de socializare.

Luni, 17 februarie, Stefanescu Mihail a postat intr-un grup intitulat Braila+Galati o stire de pe un site in care erau prezentati ‘‘cei mai prosti oameni din 2014’’. In imaginea postarii era prezentata o femeie care mima sexul oral in fata unui copil.

O fi sau nu amuzanta aceasta situatie, chiar daca noua ne provoaca un dezgust extrem, venind de la un fost om politic, se pare ca pe Stefanescu l-a impresionat atat de tare, incat a tinut sa impartaseasca aceste momente atat cu brailenii cat si cu vechinii nostri din Galati.

Comentarii

comentariu

About the Author

-