Published On: vin, Feb 28th, 2014

GBS: ‘‘Nu trebuie sa ne rugam de nimeni ca sa facem majoritate’’

gbsDestramarea USL-ului nu a produs inca fracturi pe plan local. Dimpotriva, cele doua partide declara la unison ca isi doresc sa mearga mai departe in aceasta formula.

‘‘Nu am avut nicio discutie cu cei de la PNL. Noi ne mentinem punctul de vedere. Nu ne-a cautat nimeni. Daca ne cauta discutam, nu ne cauta, nu discutam. Asa cum am mai declarat, nu intentionam sa schimbam posturile din administratie, nu intentionam sa schimbam in deconcentrate, la Bucuresti ei sunt cu treaba lor, noi trebuie sa fim cu treaba noastra. Pana la urma urmei trebuie sa ne intelegem in interesul brailenilor, chiar daca suntem sau nu compatibili unii cu altii’’, a declarat presedintele PSD, Gheorghe Bunea Stancu.

In ceea ce priveste crearea unor noi majoritati la nivelul consiliilor, presedintele PSD a declarat ca nici nu intra in discutie astfel de aliante. In cazul in care parteneriatul cu PNL nu va functiona, PSD va guverna singur pe plan local.

‘‘Noi nu am intra in discutii cu nimeni. Noi am face proiecte de hotarare in interesul brailenilor. Va invitam pe dumneavoastra sa constatati care voteaza in interesul Brailei. Nu trebuie sa ne rugam de nimeni ca sa facem majoritate. Asa cum bine stiti, chiar imi doresc sa mai pice cate un proiect ca in ultimii ani prea ne-am obisnuit sa treaca toate. Poate mai pica din ele ca sa vada si cetatenii pe cine au pus votul’’, a declarat Gheorghe Bunea Stancu.

Comentarii

comentariu

About the Author