Published On: joi, Feb 20th, 2014

Echipa lui Dedu. Carligeanu presedinte la comisia de arbitri. Din sezonul viitor obligatoriu observator la meciurile din Liga

Share This
Tags

alexandru-deduJoi, la sediul Federatiei Romane de Handbal a avut loc primul Consiliul de Administratie in noua formula. Din vechea conducere a CA mai fac parte doar trei membri, Gheorghe Tadici, Ioan Baban si Doru Manea. Celor trei li se mai alatura fosti sau actuali arbitri: Jean Mateescu, Alin Carligeanu, Gheorghe Bejinariu, Marius Barcan, Toma Plesa si Vasile Pavel. De asemenea in CA mai intalnim si trei conducatori de cluburi, Flaviu Sasaeac (presedinte Potaissa Turda), Ioan Ciobanu (manager Stiinta Bacau) si Daniel Kotecz (director sportiv HCM Baia Mare), dar si Mariana Tarca si Liviu Gugles. Cei 14 au avut pe ordinea de puncte importante.

Sedinta a fost deschisa de validarea presedintilor si a membrilor comisiilor de competitii, arbitri si disciplina.

Pentru functia de presedinte al Comisiei de competitii a fost propus Jean Mateescu, la Comisia de Arbitrii a fost propus Alin Carligeanu si la disciplina presedinte a fost propus avocatul Lucian Juganaru si au fost validati de Consiliul de Administratie. De asemenea la comisia de memorii a fost validat Mihai Popa Cherecheanu.

Despre Alin Carligeanu, presedintele FRH a precizat faptul ca l-a lasat pe acesta sa isi faca singur echipa. De asemenea in cadrul sedintei de joi, Carligeanu si-a prezentat un proiect de viitor dar acesta va fi rediscutat.

Al doilea punct pe ordinea de zi a fost aprobarea obligativitatii observatorilor la jocurile din cadrul Ligii Nationale. Pana acum, prezenta unui observator la meciuri era optional, insa joi, noul Consiliul de Administratie, a votat in unanimitate acest punct. Obligativitatea observatorilor la meciurile din Liga Nationala va fi valabila din sezonul viitor.

De asemenea presedintele FRH a discutat in aceasta dimineata si cu cei doi selectioneri stabilind obiectivele pentru cele doua echipe. Totodata Dedu a precizat, la Digisport, ca regulamentele sunt cuprinzatoare si ca lasa loc de interpretari iar acest lucru nu este acceptabil.

Comentarii

comentariu

About the Author

-