Published On: mie, Feb 12th, 2014

Desecare, sterilizare si statii de pompare! Judetul Braila, in urma zapezilor!

Share This
Tags

poza isuPentru prevenirea inundarii localitatilor si baltirilor pe suprafetele agricole in urma topirii zapezii, Agentia Nationala de Imbunatatiri Funciare – Filiala Judeteana Braila a pus in functiune statiile de pompare de evacuare (SPE) din Valea Encii pentru evacuarea apei din zona Comaneasca, Scortaru Vechi si Traian, SPE Braila pentru evacuarea apei din cartierele Lacu Dulce, Pisc si comuna Vadeni, sat Praporgescu, SPE Gura Garlutei pentru evacuarea apei din comuna Stancuta, satele Stanca si Polizesti si SPE Maxineni pentru evacuarea apei din comunele Maxineni si Salcia Tudor.

‘‘Au fost facute cereri de catre primarii din comunele Dudesti, Frecatei, Movila Miresii si Silistea pentru punerea in functiune a statiilor de pompare de evacuare de pe teritoriul acestora, cereri ce au fost aprobate prin hotarare a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Braila, in sedinta extraordinara care a avut loc astazi, 12.02.2014, la sediul Prefecturii Braila’’, a declarat Stefan Stoian, purtator de cuvant in cadrul ISU Braila.

In cadrul sedintei, la propunerea directorului Directiei de Sanatate Publica Braila, urmeaza sa se deruleze o actiune de sterilizare a fantanilor individuale din gospodariile cetatenilor din judet. Aceasta activitate se va desfasura in perioada urmatoare de catre Comitetele Locale pentru Situatii de Urgenta, sub indrumarea specialistilor D.S.P. Braila, pentru cele aproximativ 3700 de fantani individuale aflate in evidenta primariilor.

Comentarii

comentariu

About the Author