Published On: Soare, Feb 16th, 2014

De Ziua Indragostilor, politistii l-au trimis acasa

republica-moldovaPolitistii din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrari- Biroul pentru Imigrari al judetului Braila au desfasurat, in ziua de 14 februarie, o actiune in cooperare cu lucratori din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Braila, pe linia prevenirii si combaterii sederii ilegale a strainilor, pe raza de competenta.

Cu aceasta ocazie a  fost depistat cu sedere ilegala P.D., in varsta de 25 de ani, din Republica Moldova. 

In urma verificarilor s-a constatat faptul ca persoana in cauza a intrat in Romania legal, in luna februarie, fiind posesorul unei vize de scurta sedere, in scop de vizita, iar la expirarea dreptului de sedere nu a parasit teritoriul national.

Ca urmare a celor constatate, politistii Biroului pentru Imigrari au emis pe numele acestuia, o decizie de returnare de pe teritoriului Romaniei, valabila 15 zile.

Totodata, persoana in cauza a fost sanctionata contraventional, cu amenda in cuantum de 400 de lei, conform prevederilor OUG 194/2002, privind regimul strainilor in Romania, cu modificarile si completarile ulterioare. 

Inspectoratul General pentru Imigrari, prin structurile sale teritoriale, va continua organizarea unor astfel de actiuni privind combaterea sederii ilegale, atragand atentia cetatenilor straini de a acorda interes reglementarii legale a dreptului de sedere pe teritoriul Romaniei.

Comentarii

comentariu

About the Author