Published On: joi, Feb 6th, 2014

De Valentine’s day sarbatorim la Biblioteca!

Valentines-Day11Biblioteca Judeteana „Panait Istrati” va invita la evenimentul Valentine’s Day, vineri, 14 februarie 2014, ora 14.00.

Saptamana viitoare sta sub semnul dragostei, sarbatoarea indragostitilor celebrand legatura sincera si frumoasa dintre doi oameni care se iubesc. Biblioteca Judeteana invita liceeni sa se alature evenimentului nostru, unde nu vor lipsi distractia si voia buna, petrecerea fiind animata de concursuri haioase, ce au premii surpriza pentru participanti. Organizatorii asteapta sa se inscrie 15 perechi de tineri, care vor fi sustinuti din public de colegii si prietenii lor. Inscrierile se fac pana pe 13 februarie la Sectia Imprumut pentru Adulti sau la numarul de telefon, 0239 626128. Vineri, dupa terminarea orelor, liceeni sunt asteptati in numar cat mai mare la Valentine’s Day la Biblioteca.

De asemenea, va anuntam ca Biblioteca organizeaza Atelierul de Quilling pentru pici ce se va desfasura in cadrul Sectiei pentru Copii.Ludoteca in parteneriat cu Quilling by Monica. Quillingul este tehnica rularii unor fasii de hartie spiralate pe o unealta simpla, obtinandu-se diferite forme, care se lipesc si cu care se pot decora cutii, felicitari, cadouri. Nu este inca foarte raspandita la noi in tara dar este cunoscuta si utilizata de secole. Activitatea este destinata grupelor de prescolari si elevilor claselor I-IV si se va desfasura pe toata perioada anului scolar.

Comentarii

comentariu

About the Author