Published On: joi, Feb 20th, 2014

Congresul MACEC, in martie la Braila

Share This
Tags

dirt trackLa inceputul lunii martie, in zilele de 1 si 2, la Braila, va avea loc Congresul MACEC- Motorcycle Association of Central European Countries.

Din aceasta Asociatie face parte si Federatia Romana de Motociclism alaturi de, Lituania, Belarus, Ucraina, Slovacia, Polonia si Moldova.

Acest congres este realizat cu sprijinul Consiliului Judetean Braila, Primariei Braila, al firmei Tiger Security precum si a prim-vicepresedintelui Federatiei Romane de Motociclism, Nita Nicu.

Romania are obligatia de organizare a Congresului MACEC odata la 7 ani.

Reprezentantii celor 7 tari se reunesc anual in cadrul Congresului MACEC pentru a stabili calendarul competitional MACEC pentru anul in curs, pentru a reactualiza regulamentele in functie de modificarile internationale FIM-Europe si FIM si validarea rezultatelor generale 2013.

Congresul va fi prezidat de dl. Andrzej GRODZKI din Polonia , Presedintele MACEC, din care face parte si Voiculescu Gheorghe Vicepresedinte al FRM si Vicepresedintele MACEC. Romania va fi reprezentata de Cristian Muresan, Presedintele FRM reuniune anuala la care participa reprezentanti ai tuturor tarilor care au sportivi angrenati în competitiile de dirt track.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-