Published On: joi, Feb 20th, 2014

Comunele brailene scufundate in gunoi

GroapaGunoi1Este greu de crezut faptul ca, in anul 2014, orasul nostru se confrunta cu problema gunoaielor. Teoretic, in Braila aceasta problema a fost rezolvata, faptic insa, gunoiul ne da mari batai de cap.

Deseurile colectate ar trebui sa ajunga la Depozitul Ecologic Muchea, insa gramazile sunt intalnite la colt de strada. Nici comunele brailene nu stau mai bine la acest capitol

Pentru ca banii nu sunt incasati la timp, firmele care se ocupa de colectarea deseurile din comunele din judetul nostru, incep sa se retraga din aceasta activitate.

Braicata renunta la contractul incheiat cu comunele Gropeni si Chiscani, iar RER intentioneaza sa-i lase pe oamenii din Tudor Vladimirescu cu gunoiul pe cap.

Exista insa si cineva care profita de aceasta situatie. Firma de salubritate din Maxineni, care se ocupa de colectarea deseurilor din restul judetului, care, in ciuda faptului ca se confrunta cu aceeasi problema a neplatii facturilor, intentioneaza sa-si extinda activitatea. Ramane insa de vazut daca oamenii din aceste comune vor ramane sau nu cu gunoiul in ograda.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-