Published On: joi, Feb 6th, 2014

Cheltuiala imensa: Vezi aici la cat se ridica costurile deszapezirii brailenilor

Share This
Tags

primar1Zapada din ultimile zece zile a dat bataie de cap tuturor brailenilor dar si autoritatilor. De la inzapezirea orasului, la demiterea unui prefect si pana la curatarea acesteia, un lung traseu greu de strabatut. Acum, cand temperaturile au mai crescut si vremea permite o actiune mai usoara a utilajelor de deszapazire, se poate estima si cat a costat toata aceasta nebunie.

Deszapezirea din judet, a municipiului precum si caratul zapezii in afara orasului, a fost estimata de primarul Aurel Simionescu la suma de 50 miliarde lei vechi. Acesta suma acopera si noptile in care s-a lucrat cu multe utilaje pentru desfundarea arterelor principale si secundare.

"La desfundarea blv.Dorobantilor si a strazii Grivitei am folosit 600 de masini si am incarcat intre 12-15.000 metri cubi de zapada, totul desfasurandu-se in prezenta Politiei Locale, tocmai pentru a nu fi probleme", a declarat edilul sef in cadrul unei conferinte de presa.

Toata zapada este descarcata pe centura orasului in zona Vulpea, la iesirea spre Galati, zona Baldovinesti precum si  pe malul Dunarii la zona libera.

"Astazi actionam in prelungirile strazii Grivitei si a Dorobantiului, pe strazile Mihai Bravu, Rosiorilor, cartierul Nedelcu Chercea si Radu-Negru", a mai precizat primarul Simionescu.

Pana duminica cel tarziu, masinile de incarcat zapada vor actiona pe arterele si in cartierele municipiului.

Comentarii

comentariu

About the Author

-