Published On: vin, Feb 28th, 2014

Cel mai sexy PSD-ist brailean: “Vreau tate mici, curu mare, spanish type”. VEZI AICI despre cine este vorba

consilierConform onlinereport.ro, Alex Bogdan a fost declarat "Cel mai sexy brailean". Acesta are 20 de ani si este consilier TSD in Bucuresti.

Student la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara, Alex este pasionat de body-building. In viata, PSD-istul se ghideaza dupa principiul "sa fiu cel mai bun in tot ceea ce-mi ofera oportunitatea de a fi cunoscut si apreciat de catre persoanele care ma inconjoara".

Alex este cat se poate de sincer: "Cel mai bun, cel mai frumos, cel mai destept si cel mai inteligent, asa ma caracterizez eu, sunt o persoana narcisista, recunosc asta dar cu toate acestea a fi narcisist ma ajuta pe mine sa ma dezvolt atat psihic cat si fizic".

Singura relatie mai lunga a lui Alex a durat numai 4 luni, asa ca PSD-istul nu prea are cu ce se lauda la capitolul experiente sexuale, insa declara ca ii place sa faca sex. Femeile pe care le prefera trebuie sa aiba "tate mici, curul mare, spanish type", fiind probabil un mare fan al artistului Grasu XXL. Se pare ca acestuia ii place sa foloseasca si jucarii sexuale in timpul partidelor de sex, dovada fiind o fotografie postata in care tanarul ne prezinta o pereche de catuse.

Mandru de fizicul sau, Alex si-a postat pe pagina personala de Facebook o serie de fotografii sexy, in bustul gol si cu pantalonii rupti.

 

alex bogdan 2                                      alex bogdanalex 3

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-