Published On: joi, Feb 20th, 2014

Cati membrii din PMP incap intr-o garsoniera ? TOTI!

botea pmpSe lauda ca nu primesc traseisti politici, in special membrii care pleaca din Partidul Democrat Liberal, Elena Udrea fiind desigur o exceptie. Exceptia care intareste regula, pentru ca insusi presedintele Partidului Miscarea Populara recunoaste ca a acceptat conducerea filialei brailene la insistentele presedintelui Traian Basescu. Botea pare sa fi uitat ca el insusi vine din randul democrat-liberalilor.

Se mai lauda ca nu primesc in partid penali, oameni cu dosare si cercetari la activ, insa cand vine vorba de dosare ca ‘‘ Flota’’, situatia desigur se schimba din nou.

Intentioneaza sa stranga 1000 de semnaturi impotriva accizei la carburanti si isi incearca norocul cu jurnalistii prezenti la conferinta, iar scorul pe care il viseaza la europarlamentare e format din doua cifre, noi le dam si o vigurla intre ele.

In ciuda faptului ca Botea declara ca ‘‘ne adresam tuturor celor ce doresc sa se alature unor valori reale de dreapta, ne adresam celor ce asteapta o schimbare in bine in viata politica locala, in special celor care nu s-au implicat pana acum in politica. Majoritatea celor care s-au inscris in PMP sunt cetateni ce s-au saturat sa mai astepte ca actuala clasa polititica sa ia decizii corecte si s-au decis sa ia atitudine personala, prin aderarea la acest nou partid”, presedintele PMP recunoaste ca peste 10% din membri sunt fosti democrat-liberali. In ianuarie 2014, la ultima numaratoare, filiala locala a Partidului Miscarea Populara avea 512 membrii.

Comentarii

comentariu

About the Author