Published On: Soare, Feb 9th, 2014

Catalin Grosu ramane pe pozitie

Subprefect net Catalin GrosuIn ciuda faptului ca vicepremierul Liviu Dragnea anunta demiterea a doi prefecti si un subprefect, Catalin Gosu isi pastreaza in continuare scaunul in cadrul Prefecturii Braila. Aceasta decizie a fost luata in urma insistentelor administratiei locale, tinand cont de faptul ca judetul se afla intr-o situatie de criza, iar Prefectura Braila risca sa ramana fara reprezentant. In plus, sefii administratiei locale s-au declarat multumiti de activitatea subprefectului, singura persoana competenta, la acel moment din cadrul Prefecturii.

‘‘Eu nu cred ca este benefica schimbarea subprefectului acum, mai ales ca este jurist, pe partea de legalitate isi face treaba. A gresit cu afirmatia pe care a facut-o, dar au si speculat-o altii. Pentru ca, daca eram noi aici nu erau asa discutiile. Dar noi il sustinem in continuare pe domnul Grosu Ionut, pentru ca ne trebuie un anumit tip de continuitate la Pferectura, nu cred ca este cel mai bun lucru daca ar veni doua persoane noi la conducerea institutiei’’, a declarat presedintele Consiliului Judetean, Gheorghe Bunea Stancu.

Membrii conducerii PSD au declarat ca exista discutii pentru numirea unui nou prefect, insa niciuna din variantele propuse nu corespund cerintelor acestui post.

Comentarii

comentariu

About the Author