Published On: joi, Feb 6th, 2014

Camelia Potec va participa la Jocurile Olimpice de la Soci

Share This
Tags

camelia potecDupa ce a participat ca sportiv la patru editii ale Jocurilor Olimpice de Vara, Camelia Potec va merge pentru prima oara la Jocurile Olimpice de Iarna, in calitate de invitat special. Medaliata cu aur de la JO de la Atena din 2004, Potec a devenit intre timp presedintele Federatiei Romane de Natatie si Pentatlon Modern. O data cu noua sa functie de conducere, Camelia Potec se afla intr-o permanenta documentare privind organizarea si managementul evenimentelor sportive de amploare, in dorinta ca urmatoarele competitii ale Federatiei Romane de Natatie sa se bucure de cele mai bune proiecte de organizare.

"Voi avea ocazia la Jocurile Olimpice de Iarna de la Soci sa vad rezultatul eforturilor organizatorice depuse de rusi care au avut la dispozitie un buget de aproximativ 55 de miliarde de dolari. Cred ca voi fi impresionata de ce voi gasi acolo si de aceea vreau sa vizitez cat mai multe baze sportive la Soci. Sunt bucuroasa ca se fac astfel de investitii uriase in sport si vreau neaparat sa le vad cu ochii mei”, a declarat Camelia Potec.
Legenda natatiei romanesti a aratat ca nu are emotii privind securitatea competitiei: “Avand in vedere ca la acest eveniment mondial vor fi cei mai importanti oameni de pe glob, printre care sefi de stat sau prim ministri, nu-mi fac griji ca ar putea avea loc vreun act terorist”, a mai spus Camelia Potec.

Comentarii

comentariu

About the Author

-