Published On: joi, Feb 20th, 2014

Camelia Potec, gazda unei super petreceri la care a fost prezenta spuma sportului romanesc

camelia pCampioana olimpica de la Atena, Camelia Potec, in prezent presedintele Federatiei Romane de Natatie si Pentatlon Modern, a avut parte, miercuri seara, de cea mai frumoasa petrecere aniversara.

Vedeta a implinit 32 de ani, prilej pentru tanarul om de afaceri Alex Rozs, proprietarul lantului de restaurante Cocoso Rosu, sa-i daruiasca o super petrecere, la care a fost prezenta toata spuma sportului romanesc. Astfel, intr-o singura seara, Camelia Potec a avut alaturi de ea nume mari, precum: Ion Țiriac, Mihai Leu, Monica Rosu, Andreea Raducan, Laura Badea, Monica Iagar, Amatto Zaharia, Virgil Stanescu, Ionut Iftimoaie, Mihai Covaliu, Carmen Bunaciu, Doina Sava, Alina Dumitru sau Zsolt Gyongyossy. Nu au lipsit comandantul CSA Steaua, George Boroi, Viorel Paunescu sau Nicolae Banicioiu, Ministrul Tineretului si Sportului.
La petrecerea Cameliei, a venit intreaga echipa de baschet Steaua CSM EximBank, in frunte cu presedintele-jucator Virgil Stanescu.
“Am avut emotii foarte mari toata seara. M-am simtit minunat sa vad ca am alaturi de mine atatia oameni minunati si frumosi. Va multumesc tuturor ca in aceasta seara ati fost langa mine”, a spus Camelia Potec in cadrul unui mic discurs.
Printre zecile de cadouri si buchete de flori, Camelia a primit de la vedeta postului Nova TV, Adela Diaconu, un cadou original: un calendar personalizat.

camelia1

Comentarii

comentariu

About the Author

-