Published On: vin, Feb 28th, 2014

Braileanca cercetata penal pentru furt de identitate

pasaport_2_C. Vasilica in varsta de 64 de ani s-a ales cu dosar penal dupa ce s-a prezentat ieri la ghiseul pentru eliberarea cazierelor judiciare, unde a depus cerere pentru eliberarea cazierului pe numele surorii sale, incercand sa-i insele pe oamenii legii dandu-se drept sora ei.

Politistii au avut dubii cu privire la fizionomia persoanei aflate in fata ghiseului si a fotografiei din actul de identitate si au procedat la efectuarea unei verificari amanuntite, in urma careia s-a stabilit ca este de fapt sora persoanei pe numele careia se solicitase eliberarea cazierului.

‘‘Ieri, la orele 11:30, la ghiseul pentru eliberarea cazierelor judiciare s-a prezentat o persoana, care a depus o cerere de eliberare a unui cazier pe numele de C. Rodica din municipiu. Dupa efectuarea unor verificari amanuntite asupra persoanei, s-a stabilit ca aceasta este de fapt  C. Vasilica. Fata de aceasta situatie, femeia a declarat ca a incercat sa obtina o fisa de cazier pentru sora sa C. Rodica, care in prezent se afla in Italia, declarand in fals ca ea este titulara cererii, fara a detine o procura in acest sens’’, a precizat inspector de politie Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJ Braila.

In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de fals privind identitatea, conform prevederilor Art.327 din Codul penal.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-