Published On: joi, Feb 13th, 2014

Braila cauta prefect! De aceasta data, nu prin nameti

simionescuNumirea prefectului straneste si de aceasta data controverse intre PSD si PC la Braila. In ciuda faptului ca primarul, Aurel Simionescu a declarat ca pana la sfarsitul lunii, cu siguranta nu va fi desemnat un prefect, liderul conservatorilor din Braila se incapataneaza sa nu dea curs sugestiilor venite din partea social-democratilor.

‘‘Trebuie sa ne gandim serios la faptul ca persoana care va ocupa aceasta functie va avea si foarte multe responsabilitati pe care trebuie sa si le asume. Ar fi pacat sa aruncam in acest scaun persoane tinere,care sa riste un final de cariera politica in aceasta functie’’, a declarat edilul.

Printre numele care au fost vehiculate in cadrul intalnirilor dintre liderii celor doua formatiuni politice s-au avut in vedere persoane ca Mihaela Marcu, Dumitru Popa sau Viorel Balcan.

‘‘Suntem in an electoral si avem nevoie de o persoana competenta. Noi asteptam nominalizarie, apoi sa ne spunem punctul de vedere. Am vazut comentariile domnului Mihai Danut si cred ca nu facea altceva decat sa isi arate muschii’’, a adaugat Simionescu.

Primarul a marturisit ca Partidul Social Democrat a sustinut intotdeauna calitatea oamenilor aflati in functiile de conducere. Din acest motiv, unii social-democrati au fost dezavantajati, desi sunt la guvernare, unele deconcentrate sunt inca conduse persoane desemnate de opozitie.

‘‘Ce castig a avut Partidul Conservator pentru ca l-a desemnat pe domnul Obreja. Aceasta numire s-a realizat unei promisiuni pe care Daniel Constantin i-a facut-o la acea vreme lui Gheorghi Obreja. Asta pentru ca organizatia lor din Braila, avea la acel moment niste rezultate, un scor bun, cativa consilieri si s-a ajuns la acest acord’’, a declarat Aurel Simionescu.

In final primarul a marturisit ca nu este convins ca PC va putea da un prefect pana la sfarsitul lunii. Cel putin, nu unul care sa cunoasca drumurile judetene.

 

Comentarii

comentariu

About the Author