Published On: vin, Feb 28th, 2014

Batran decedat descoperit de vecini

decedatNastase Stan in varsta de 76 de ani, a fost gasit decedat in imobilul in care locuia singur, fiul sau fiind stabilit impreuna cu sotia in Italia.

Dupa mai multe insistente din partea fiului de a discuta cu tatal sau,  acesta a rugat un vecin sa se deplaseze pana la locuinta batranului, intrucat acesta nu mai raspundea la telefon.

La usa apartamentului din blocul A3 de pe strada Mihail Kogalniceanu nu a raspuns nimeni, motiv pentru care vecinul a apelat serviciul 112. Echipajul care s-a deplasat la fata locului, l-a gasit pe Nastase Stan fara suflare, in patul din sufragerie.

‘‘Cand am vazut ca nu raspunde la usa, m-am panicat si am apelat 112. Echipajul ajuns la fata locului a spart usa apartamentului, si  l-a gasit in sufragerie fara suflare. Fiul il suna zilnic pentru a se asigura ca batranul este in regula, insa in aceasta seara nu a mai raspuns, motiv pentru care m-a sunat pe mine sa merg pana la el’’, ne-a povestit vecinul care a initiat apelul la 112.

De indata ce a aflat despre decesul tatalui, Nastase Ionel a pornit catre Romania pentru a se ocupa de inmormantarea tatalui sau.

Inspectoratul Judetean de Politie Braila a preluat cazul si efectuaza in continuare cercetari pentru a stabili cauza decesului.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-