Published On: mie, Feb 12th, 2014

BANEL NICOLITA este suparat foc!

banel niAflat intr-o perioada dificila a carierei sale, Banel Nicolita a izbucnit si a anuntat ca va pleca din Franta la vara. Fotbalistul a dezvaluit motivele pentru care nu doreste sa mai  joace la FC Nantes.

Motivul pentru care Banel nu joaca momentan nu este o accidentare, ci anumite interese  ale "canarilor". Acesta a explicat ce s-a intamplat in negocierile pe care le-a purtat cu presedintele clubului, Franck Kita.

Fotbalistul roman a fost imprumutat in vara lui 2013 de Saint-Etienne la Nantes pana in vara, cand devine jucator liber de contract. La inceput, totul era bine pentru Banel insa, de pe 3 decembrie, antrenorul Michel Der Zakarian l-a folosit doar sporadic.

"Sunt hotarat sa plec de la Nantes, nu mai este nici o sansa sa semnez un alt angajament cu ei. Sunt liber de contract din vara si am alte perspective. Nu sunt accidentat, ma pregatesc cu prima echipa, insa nu sunt folosit. Este decizia antrenorului si eu nu pot decat sa o respect. Mai este un jucator In aceeasi situatie, la final de contract, care nu este folosit. Am avut o discutie cu presedintele clubului, dar nu am ajuns la un numitor comun in ceea ce priveste prelungirea contractului. Asta e viata, mergem inainte! Chiar daca Imi vor mai propune ceva, nu voi semna pentru ca m-au deranjat unele lucruri peste care nu pot trece. In primul rand, mi-au oferit un salariu mai mic decat cel pe care il am acum", a declarat fotbalistul.

"Vad ca prin presa se scrie ca am 400.000 de euro pe an, insa aceasta este suma bruta. Impozitul in Franta este de 47 la suta, deci socotiti voi cu cat raman", a incheiat Banel.


 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-