Published On: joi, Feb 6th, 2014

Atentie, cad turturi!

Share This
Tags

ViewtyCum vremea rece s-a instalat, au aparut si turturii. Acestia cauzeaza grave probleme daca nu sunt indepartati de pe acoperisurile cladirilor.

Autoritatile locale, Primaria si ISU vor actiona la indepartarea sloiurilor de gheta, insa primarul Simionescu face un apel catre braileni, acolo unde este accesibil pentru inlaturarea lor sa nu astepte echipele de interventii si sa se gospodareasca si singuri.

"Sunt locuri in care se mai poate lucra si de catre cetateni sau de angajatii unitatilor respective, sunt locuri in care nu se poate, dar locuri in care se poate", a precizat primarul Simionescu.

Actiunile de interventie a ISU pentru indepartarea turturilor nu este platita suplimentar din buget, deoarece sunt interventii de urgenta.

In caz contrar, Politia Locala va aplica si amenzi acelora care nu iau astfel de masuri de prevenire a accidentelor. Trotuarele din fata caselor trebuie deasemenea curatate, si este obligatia acelora care prima data sunt rugati, a doua ora sunt instiintati si a treia ora abia amendati.

Directorii unitatilor de invatamant au fost deasemenea avertizati cu privire la posibile evenimente neplacute din cauza turturilor si au fost sfatuiti sa ia masurile necesare avand in vedere faptul ca de luni se reincep orele de curs.

Comentarii

comentariu

About the Author

-