Published On: mie, Feb 12th, 2014

Consilierul Radu Silviu cere demisia presedintelui PDL, Alexandru Nazare

silviu si nazareDupa doua saptamani de tacere si suspendare din partidul democrat, consilierul judetean Radu Silviu, il ataca dur pe presedintele PDL Braila, Alexandru Nazare.

Acesta din urma este grav acuzat de Radu ca "in urma presiunilor interne, externe, Alexandru Nazare a cedat: nu mai are nevoie de alesi locali ai PDL Braila- consilieri, primari" si astfel capacitatea filialei partidului democrat fiind diminuata.

Toate aceste atacuri au fost postate de consilierul judetean pe pagina sa personala de Facebook, sperand sa trezeasca semne de intrebare sau valva in randul celorlalti membrii de partid, sau poate era asa de suparat ca a simtit nevoia sa impartaseasca tuturor convingerile sale.

"Cui foloseste asta Domnule Nazare ? Asa intariti organizatia ? Cumva ,misiunea dumneavoastra ,este aceea de a slabi PDL Braila ? Domnule Presedinte Nazare e cazul sa demisionati" isi incheie postarea Radu Silviu.

Reamintim ca in data de 24 ianuarie, Radu Silviu a fost suspendat conform deciziei Biroului Permanent Judetean al PDL Braila pe o perioada de 3 luni din partid. Acesta decizie a fost luata in urma "votului pentru" pe care consilierul Radu l-a acordat in sedinta CJ din 14 ianuarie a.c, la proiectul care prevedea repartizarea pe unitati administrativ-teritoriale a banilor necesari pentru echilibrare a bugetelor si achitarea de arierate pe 2014.

Comentarii

comentariu

About the Author

-