Published On: mar, Feb 25th, 2014

Astazi se decide denuntarea protocoalelor USL la nivel local

klaus-iohannis-proiectul-de-constitutie-nu-are-nicio-sansa-248807 In cadrul conferintei de presa sustinuta luni de prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, acesta a marturisit ca negocierile cu USD au esuat. Intrebat daca alianta se va rupe si la nivel judetean acesta a declarat ca pe parcursul zilei de marti, 25 februarie se va afla exact traseul politic pe care PNL il va urma.

‘‘Dupa parerea mea, da. Maine se va discuta daca se va decide si denuntarea protocoalelor la nivel judetean. Dupa parerea mea, mai devreme sau mai tarziu acolo se va ajunge. Datorita situatiei destul de complicate, e nevoie de mai multe hotarari in Delegatia Permanenta. E evident ca daca ne vom rettrage din guvern si USL vom ajunge in opozitie. Daca vom colabora sau nu cu alte partide, e o decizie care trebuie analizata’’, a declarat Klaus Iohannis.

In ceea ce priveste dorinta de a ramane la guvernare, Iohannis a raspuns sec: ‘‘Treaba cu dorinta e legata de putinta’’. Prim-vicepresedintele PNL nu a negat faptul ca exista posibilitatea unor alegeri parlamentare anticipate.

Comentarii

comentariu

About the Author