Published On: Dum, feb. 23rd, 2014

Apel catre membrii PDL, Silviu Radu: ‘‘Voi sunteti PDL, nu Alexandru Nazare!’’

raduConsilierul Judetean Silviu Radu il atentioneaza pe seful PDL Braila ca nu el, Alexandru Nazare, de unul singur, este organizatia PDL Braila si ca de fapt, capacitatile sale de lider sunt atat de mari, incat de cand a venit la conducerea filialei, aceasta a ramas doar cu maximum 25 de organizatii in judet – si acelea intr-o continua  “organizare”.

‘‘Deci domnul Nazare are foarte multe boli, dar probabil o sa se trateze in curand. Nici pana astazi eu nu am reusit sa-mi expun punctul de vedere catre membrii de partid, si cu aceasta cale, vreau sa anunt membrii PDL si sa-i rog frumos, sa inteleaga ca nu Nazare inseamna PDL, ci voi, oamenii, fiecare membru in parte sunteti PDL, care ati muncit ani de zile si care reprezentati o forta. Daca domnul presedinte Nazare nu reuseste sa o mai coaguleze, inseamna ca are o problema de leadership’’, a adaugat Radu.

Consilierul Judetean a fost exclus din Partidul Democrat Liberal, un loc in care oricum nu se mai regasea, din moment ce imaginea partidului este oglinda presedintelui care il conduce.

‘‘Hai sa va spun un lucru si aici il spun concret, deci cu oameni de genul aceste care sunt dovediti evazitionisti, altii care Curtea de Conturi arata devalizarea de la Fresh Mint, de zeci de mii de euro, e in raportul Curtii de Conturi, nu-i spus de mine, am citit si eu in presa, adica este public, e scris, oameni de genul acesta, in momentul in care tu hotarasti sa fii in echipa, pot sa zic ca accepti, dar apoi, cand oamenii acestia vin si emit pareri despre tine si se ridica pe piedestalul celor nepatati care pot spune si pune eticheta unui om, cu oameni de genul asta e bine nici macar un weekend sa-ti faci, la un gratar’’, a declarat Silviu Radu.

Consilierul Judetean considera ca Nazare s-a inconjurat de o gasca de ‘‘dubiosi’’, alaturi de care conduce spre distrugere ceea ce a mai ramas din PDL.

 

Comentarii

comentariu

About the Author