Published On: mie, Feb 19th, 2014

Amenzi de peste 32.000 lei pentru soferii de pe maxi-taxi

politia rutieraIn perioada 10-16 februarie, Directia Rutiera din cadrul IGPR a coordonat la nivel national, actiunea de prevenire a accidentelor rutiere. In cadrul acestei actiuni, politistii braileni au verificat 170 de autovehicule ce efectuau transport in comun, in regim maxi-taxi. 73 dintre conducatorii auto verificati, au fost sanctionati contraventional cu amenzi in valoare totala de 32.430 de lei.

"Politistii au aplicat 11 sanctiuni pentru nerespectarea regimului legal de viteza, 9 pentru transportul persoanelor in plus fata de numarul omologat de locuri, 12 pentru neutilizarea centurilor de siguranta, una pentru defectiuni tehnice si alte abateri", a precizat inspector principal Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJ Braila.

Cele mai multe amenzi au fost aplicate pentru pentru parcari neregulamentare. Este bine stiut faptul ca acesti ‘‘ regi ai soselelor’’ sfideaza regulile Codului Rutier, cel mai probabil avand impresia ca, pentru ei au fost create norme ce le permit sa faca in trafic tot ceea ce le trece prin cap.

Comentarii

comentariu

About the Author

-