Published On: vin, Feb 7th, 2014

A plecat de zece zile acasa si nu a ajuns nici acum

disparutUn brailean a plecat in urma cu 10 zile din spital intentionan sa ajunga la domiciliul din Frecatei. Nici pana in ziua de azi barbatul nu a trecut pragul casei. Familia a anuntat la Politie disparitia lui Cotet Marcel.

In ziua de 28 ianuarie 2014, in intervalul orar 17:00 -21:00, numitul Cotet Marcel, in varsta de 56 ani, din comuna Frecatei, judetul Braila, a plecat din incinta Spitalului Judetean de Urgenta Braila- Sectia UPU, unde se afla pentru investigatii medicale, si nu a mai ajuns la domiciliu.

Politisti de la Biroul Urmariri al Serviciului de Investigatii Criminale au desfasurat cercetari in teren si, intrucat situatia acestuia nu a fost clarificata, nefiind gasit, au solicitat darea lui in urmarire la nivel national.

Semnalmente: inaltime 150-160 cm, constitutie slaba, fata ovala, ten masliniu, par saten, incaruntit, tuns scurt, ochi caprui, fara semne particulare.

Imbracaminte si incaltaminte la data disparitiei- geaca din piele de culoare maron, pantalon din stofa gri, pantofi sport albi.

Cine poate da relatii despre locul in care se afla barbatul dat disparut de la domiciliu este rugat sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie, ori sa apeleze, gratuit, numarul pentru urgente 112.

Comentarii

comentariu

About the Author