Published On: mar, Feb 25th, 2014

A fugit de acasa dupa ce medicii i-au pus diagnosticul

1O femeie in varsta de 39 de ani este data disparuta, dupa ce, insotita de tatal ei, a mers la spital pentru a primi tratamentul de specialitate in cazul afectiunilor de care sufera.

Intrucat nu a fost necesara internarea, Nicoleta M a fost transportata de catre Serviciul de Ambulanta Judetean catre domiciliu. Se pare ca tanara nu a mai ajuns acasa, solicitand ambulantierilor sa o lase sa coboare in fata Primariei din comuna Tufesti.

‘‘La data de 24 februarie, la orele 12:30, la sediul Postului de Politie Comunal Tufesti s-a prezentat M Gheorghe in varsta de 68 de ani, din aceeasi localitate si a sesizat ca, in ziua de 18 februarie, s-a deplasat cu fiica sa, M.Nicoleta, la dispensarul din localitate, intrucat aceasta acuza dureri abdominale. Ulterior, aceasta a fost transportata cu ambulanta la Spitalul Judetean Braila, Secţia UPU, fara a fi internata, insa de atunci nu a mai ajuns la domiciliu si nu cunoaste locul unde se afla in prezent. Din cercetarile politistilor a rezultat ca femeia, cunoscuta cu afectiuni medicale cronice, in seara de 18 februarie, la orele 22:00, a fost transportata cu ambulanta de la Spitalul Judetean Braila catre domiciliul acesteia, dar la solicitarea ei, ambulantierul a lasat-o in fata primariei din comuna Tufesti si din acel moment nu se mai stie nimic despre aceasta’’, a declarat inspector principal Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJ Braila.

In continuare, politistii desfasoara activitati specifice pentru depistarea disparutei. Persoanele care pot oferi informatii care sa conduca la gasirea acesteia sunt rugate sa sune la numărul unic de urgenta 112, ori sa anunte la cea mai apropiata unitate de politie.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-