Published On: mar, Ian 7th, 2014

Viorel Alexandru, primul meci ca principal la HC Dunarea

* HC Dunarea – CS Ploiesti. Sala Polivalenta, orele 18.00


Miercuri, 8 ianuarie, orele 18.00. Este ziua in care vom vedea daca noul antrenor al HC Dunarea, Viorel Alexandru, are mana buna sau nu, meciul cu CSM Ploiesti anuntandu-se unul tare, cu toate rezultatele posibile.
Alexandru se afla in fata unui examen dificil, HC Dunarea avand probleme de lot, fara pivotul Raluca Irimia si cu o extrema neconvingatoare Alina Czeczi si alta accidentata, Adina Brot. Meciurile de verificare disputate in urma cu cateva zile cu Universitatea Neptun Constanta au fost castigate la o diferenta de 4, respectiv 3 goluri. Mai mult, s-a invocat si faptul ca Stan si Safta au jucat si ele acum, dupa ce fusesera convocate la nationala de tineret, nationala care abia a castigat cu o echipa slaba, HCM Rm Valcea, de la care a luat lejer 26 de goluri! Cei mai multi comentatori s-au repezit sa judece meciruile ca fiind foarte bune, in conditiile in care antrenorul a rulat intregul lot, iar jucatoarele au evoluat un numar egal de minute. Dar acesta este un rationament gresit, care nu-l ajuta cu nimic pe un antrenor nevoit sa joace cu ce i-a lasat indolenta unuia ca Cristi Preda (sic!), care a plecat cu coada intre picioare fara sa aduca vreo jucatoare sau sa-si puna in vreun fel amprenta pe stilul de joc al HC Dunarea!
Prin urmare, jocul cu CSM Ploiesti este debutul unui drum greu pe care echipa noastra il are de parcurs. Viorel Alexandru declara intr-un ziar ca "trebuie sa mentinem stacheta sus, trebuie sa prindem un loc de cupa europeana si, de ce nu, o clasare pe podium pentru ca valoarea lotului ne permite sa ne planificam astfel de obiective indraznete".
Patru meciuri la interval de trei zile in ianuarie si o alta "felie" la fel in februarie, cu o deplasare la Baia Mare, o deplasare de aproape o mie de kilometri la Bucuresti. In tintarul asta se afla HC Dunarea. Mi-ar placea ca Viorel Alexandru sa aiba mana buna si sa-i iasa pasienta!

Comentarii

comentariu

About the Author

-