Published On: Soare, Ian 19th, 2014

Viol cu limba! Nu a avut erectie si s-a multumit cu un oral!

kidnapped1-1366209471Pentru ca nu a putut avea o erectie, un tanar in varsta de 25 de ani care a incercat sa violeze o studenta, a sfarsit prin a-i oferi acesteia o partida de sex oral.

Abia intors din Norvegia, Marius Andrei tocmai isi condusese iubita la serviciu in Iasi si se intorcea acasa, in localitatea Popricani, unde locuieste. Victima a fost surprinsa de agresor la iesirea din magazinul de unde isi procurase tigari si alimente. Dupa ce a lovit-o de cateva ori, Marius a tras-o pe studenta pe o strada laturalnica unde a continuat sa o loveasca in timp ce o dezbraca. Plansul si tipetele fetei l-au facut pe agresor sa nu isi poata duce la bun sfarsit planul. Pentru ca nu a avut o erectie, Marius s-a multumit sa-i faca sex oral studentei. La final, acesta i-a luat portofelul si telefonul mobil si s-a facut nevazut.

Victima a sunat imediat la politie si a povestit cele intamplate, insa politistilor le-a fost destul de greu sa-l identifice pentru ca tanara studenta nu-i vazuse bine fata agresorului, din cauza intunericului.

Zilele trecute, Marius Andrei a fost ridicat de acasa de oamenii legii si apoi arestat. El risca sa stea ani buni dupa gratii, faptele sale fiind incadrate la viol si talharie.

Comentarii

comentariu

banner-INF

About the Author