Published On: Soare, Ian 19th, 2014

Viol cu limba! Nu a avut erectie si s-a multumit cu un oral!

kidnapped1-1366209471Pentru ca nu a putut avea o erectie, un tanar in varsta de 25 de ani care a incercat sa violeze o studenta, a sfarsit prin a-i oferi acesteia o partida de sex oral.

Abia intors din Norvegia, Marius Andrei tocmai isi condusese iubita la serviciu in Iasi si se intorcea acasa, in localitatea Popricani, unde locuieste. Victima a fost surprinsa de agresor la iesirea din magazinul de unde isi procurase tigari si alimente. Dupa ce a lovit-o de cateva ori, Marius a tras-o pe studenta pe o strada laturalnica unde a continuat sa o loveasca in timp ce o dezbraca. Plansul si tipetele fetei l-au facut pe agresor sa nu isi poata duce la bun sfarsit planul. Pentru ca nu a avut o erectie, Marius s-a multumit sa-i faca sex oral studentei. La final, acesta i-a luat portofelul si telefonul mobil si s-a facut nevazut.

Victima a sunat imediat la politie si a povestit cele intamplate, insa politistilor le-a fost destul de greu sa-l identifice pentru ca tanara studenta nu-i vazuse bine fata agresorului, din cauza intunericului.

Zilele trecute, Marius Andrei a fost ridicat de acasa de oamenii legii si apoi arestat. El risca sa stea ani buni dupa gratii, faptele sale fiind incadrate la viol si talharie.

Comentarii

comentariu

About the Author