Published On: joi, Ian 9th, 2014

VIDEO: Proiecte mari pentru 2014! Primarul asteapta deschiderea axelor!

simionescuAutoritatile locale se mandresc cu proiectele care sunt incluse in planul de dezvoltare 2014-2020.

Primarul municipiului Braila, Aurel Simionescu a marturisit ca asteapta sa se inchida trecerea de pe Programul Operational Sectorial de Transporturi la cel Regional.

“Avem multe prioritati, trebuie sa vedem cate vor intra la finantare. Am discutat si sper ca in cursul zilei de astazi sa avem si o situatie a sumelor, chiar daca nu sunt pe hotarare, dar sa stim cu aproximatie care este suma pe care o primim de la nivel national. Aici ma refer la partea de scoli, persoane cu dizabilitati. Astfel incat sa putem purta o discutie, eu am vorbit cu domii consilieri, unele sunt proiecte in lucru, pe care trebuie sa le finantam in continuare, avem Siptalul Sf. Pantelimon si inca doua scoli care sunt pe lista de asteptare. Mai avem Castelul de Apa, strazile din Radu Negru, care sunt aprobate spre finantare insa nu s-a definitivat procedura”, a declarat primarul Aurel Simionescu.

Mai sunt inca multe hotarari legale care trebuie sa se transforme in proiecte pe parcursul anului 2014. Printre acestea se numara harta de zgomot, situatia cladirior cu risc seismic, viabilizarea terenurilor din Cimbrului si Brailita 3. Primarul municipiului a marturisit ca are in vedere construirea de noi locuite ANL si in functie de raspunsul pe care il vor primi, preconizeaza ca demararea lucrarilor va avea loc la finele anului 2014.

 

Comentarii

comentariu

About the Author