Published On: joi, Ian 30th, 2014

Victor Ponta: “Gata cu discutiile! Acum hai la treaba”

cjsuIn cadrul videoconferintei care a avut loc azi la sediul prefecturii Braila, primul ministru Victor Ponta a facut un sumar al ultimelor evenimente produse in judetele afectate de Codul Rosu, dupa care le-a cerut prefectilor si autoritatilor locale sa treaca la treaba.

“Trebuie sa ramana toata lumea in dispozitiv, sa ne facem treaba pentru ajutorarea oamenilor, pentru deblocarea cailor de transport si pentru indepartarea tuturor pagubelor suferite. Vreau sa le multumesc celor care au muncit pana acum pe teren si celor din mass-media care au informat cetatenii”, a spus premierul Victor Ponta.

Chiar daca viscolul s-a oprit, iar in Braila a fost o zi frumoasa si insorita, temperaturile au ajuns dimineata si la -15 grade.

Orasul mai are mult pana isi va capata o forma finala, muntii de zapada ingreunand si la aceasta ora traficul pe strazile adiacente.

“Locul Departamentului de Interventii in Situatii de Urgenta este la MAI si e un lucru foarte bun ca l-am convins pe domnul Raed Arafat sa vina aici. Ministerul de Interne are fortele necesare, cultura ierarhica necesara si da dovada de profesionism. Multumesc structurilor MAI: ISU, Jandarmeria, Politia, care azi noapte au fost in strada si si-au facut datoria alaturi de administratiile locale si Armata. Din partea mea aveti tot respectul si tot sprijinul”, a declarat premierul Victor Ponta.

Comentarii

comentariu

About the Author