Published On: vin, Ian 24th, 2014

Veste teribila pentru Michael Schumacher

Share This
Tags

Michael_SchumacherFostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher ar suferi de sindromul apalic, adica ar urma sa ramâna in stare vegetativa pentru tot restul vietii, conform unei surse austriace.

« Accidentul l-ar putea lasa intr-o stare vegetativa permanenta, cunoscuta in lumea medicala drept « sindrom apalic », noteaza sursa.

Aceasta teorie este confirmata si de profesorul neurolog Jean-Marc Orgogozo, de la Universitatea din Bordeaux. « Sansele ca Schumacher sa isi revina sunt mai mici cu fiecare zi care trece », a declarat Orgogozo.

Practic, chiar daca medicii din Grenoble il vor scoate din coma indusa pe Schumacher, acesta nu va fi in stare sa vorbeasca, sa mearga sau sa se hraneasca singur, mai noteaza sursa.

De altfel, scoaterea din coma indusa ar putea sa nu aiba aproape niciun efect asupra lui Schumacher, starea lui urmand sa fie similara celei din prezent.

Sindromul apalic apare la pacientii cu traumatisme cerebrale grave, nu exista un tratament pentru aceasta boala si sunt sanse de recuperare de sub 50%.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-