Published On: mar, Ian 21st, 2014

Veste teribila pentru Lucian Bute

Share This
Tags

Lucian-ButeLucian Bute va trebui sa reia lupta in ring, de jos. Jean Pascal nici nu se gandeste sa-i acorde revansa romanului.

Conform presei canadiane, Pascal se pregateste de meciul cu Adonis Stevenson, care nu va avea loc mai devreme de 2015. Carl Froch, Bernard Hopkins si Andre Ward ar putea fi adversarii urmatori ai lui Pascal, care amana un meci cu Stevenson din cauza restetei financiare slabe.

"Nu e cazul sa fim atat de cinici. Vad ca lumea e foarte frustrata, e nemultumita. E firesc, dar eu cred ca ar trebui sa privim lucrurile si un pic altfel. As vrea sa schimbam un pic atitudinea. Cred ca performantele pe care le-a avut pana acum si nivelul la care a ajuns spun multe despre el. El va continua. De ce sa se lase? Eu cred ca acolo se vede slabiciunea, atunci cand cedezi intr-un moment de cumpana. Cred ca la revansa meciul va arata cu totul atlfel, dar cred ca este fundamental ca perioada de pregatire pentru acest meci, daca va fi, va trebui sa arata intr-un fel. Nu am reusit sa deblocam tot, dar judecand vizavi de tot ce a fost pana acum, ma declar multumit, pentru ca Lucian a facut niste pasi inainte. Este intr-o forma in care va putea sa continue. A fost intrebat pe ring de cei doi comentatori ai HBO daca vrea o revansa si, inca de acolo, la cald, a spus ca da ", a precizat Rudel Obreja.

Lucian Bute a suferit a doua infrangere din cariera de boxer profesionist, de data aceasta in fasta canadianului de origine haitiana Jean Pascal. La 18 luni dupa ce a pierdut titlul mondial, boxerul nostru a ratat sansa de a se apropia de centura semigreilor, versiunea WBC, iar intrebarea care se pune acum este daca va mai fi el capabil sa continue la nivel inalt in boxul profesionist sau ar trebui sa se retraga.

Finalul meciului cu Jean Pascal, cand canadianul a fost pe punctul sa cada sub tirul loviturilor lui Bute, ii totusi dreptul campionului nostru sa-i ceara acestuia revansa. Lucian Bute, care va implini 34 de ani pe 28 februarie, a fost dominat insa de adversarul in majoritatea timpului, iar decizia arbitrilor de a-l da castigator pe Jean Pascal a fost justa. De altfel, sportivul nostru a castigat doar reprizele a 2-a, a 4-a si a 12-a, restul rundelor aparstinandu-i canadianului.

O data cu sansa de a juca pentru titlul mondial al semigreilor, Lucian Bute a pierdut si titlul NABF la categoria semigrea, dar si sansa de a intra in posesia centurii WBC Diamond.

MONICA ENE

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-