Published On: mar, Ian 28th, 2014

Un elicopter misterios a aterizat in Lacu Dulce

Share This
Tags

Astazi, ISU "Dunarea" astepta aterizarea elicopterelor solicitate inca de ieri Bucurestiului. Acestea au fost cerute pentru rezolvarea unor cazuri medicale pe calea aerului. Cum toata presa fusese informata despre cele 2 care de fapt au sosit 3 si au aterizat la unitatea militara din Localitatea Varsatura, un al patrulea a aparut in decor. Elicopterul misterios a coborat chiar langa un bloc din cartierul Lacu Dulce si a luat o persoana la bord apoi s-a ridicat de la sol intr-o directie necunoscuta.

"Mai devreme a aterizat aici langa blocul nostru un elicopter care a luat pe cineva. Probabil cineva cu bani de-aici si-a permis sa cheme un astfel de serviciu, noi nu stiam nimic, am ramas si noi foarte surprinsi cand am vazut asa ceva langa blocul nostru", ne-a declarat sub anonimat un locatar al blocului.

Intreabat despre aceasta situatie bizara, Lt.col. Stefan Stoian, purtator de cuvant al ISU Braila a dat din umeri, precizand ca "Noi nu stim nimic, cele 3 elicoptere trimise din Bucuresti au aterizat azi la Varsatura si au transportat pacientii la spitale".

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-