Published On: mar, Ian 7th, 2014

Un brailean a ars in urma unei explozii. Barbatul este inca in viata!

ex_000002ex_000002pompierUPDATE: Imprejurarea care a dus la producerea incendiului a fost o explozie in urma unei acumulari de gaze.Conform informatiilor oferite de Biroul de Presa al ISU au ars bunurile dintr-un dormitor si au fost afectate acoperisul pe o suprafata de aproximativ 100 mp. si tavanele de la doua camere de locuit. Proprietarul a suferit arsuri pe membrele superioare si a fost transportat de un echipaj al serviciului de Ambulanta Braila la Spitalul Judetean de Urgenta Braila.

Din fericire, barbatul in varsta de 46 de ani a fost salvat in timp de lucratorii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta. Acesta locuia impreuna cu mama lui. La fata locului s-a prezentat un echipaj al Serviciului Judetean de Ambulanta, care i-a oferit barbatului primul ajutor. Braileanul a fost transportat in final la Centrul de Primiri Urgente, unde a fost internat cu arsuri grave la membre. Explozia s-a produs la ora 5.25 in aceasta dimineata.

Politia si lucratorii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Braila vor continua ancheta in acest caz pentru a stabili conditiile in care s-a produs explozia.

Comentarii

comentariu

About the Author