Published On: Soare, Ian 12th, 2014

Tragedie in Galati: Un brailean de 24 de ani a murit!

claudiu1 “Ati avut nevoie de el langa Dumneavoastra. Aveti grija de el”, este mesajul unui prieten, lasat pe Facebook-ul studentului brailean, decedat sambata in Galati.

Tragediile in familia Oprea au continuat si in acest an. Dupa ce mama baiatului, Catalina Oprea a decedat, tanarul a fost gasit fara suflare in camera de camin in care locuia.

Un tanar brailean, in varsta de 24 de ani, masterand in anul I la Facultatea de Arhitectura Navala din Galati s-a stins din viata sambata la ora 5 dimineata. Din declaratiile familiei, baiatul avea problem cu inima, iar cu o seara inaintea producerii tragediei si-a anuntat colegii ca ii este rau si prezenta dureri in piept.

Sambata dimineata Claudiu Ionut Oprea a fost gasit de catre colegi fara suflare. La Complexul Studentesc, corp B a fost chemata o ambulanta, insa mult prea tarziu. Manevrele de resuscitare au fost in zadar, iar braileanul a fost declarat decedat. Trupul tanarului student din Braila a fost preluat si dus la Serviciul de Medicina Legala din Galati pentru autopsie, familia si prietenii asteptand in continuare rezultatele

Din respect pentru colegul lor, studentii basarabeni care urmau sa sarbatoreasca Revelionul pe r it vechi au amanat petrecerea si au ales sa fie alaturi de familia si prietenii lui Claudiu, in aceste momente grele.

Fratele lui, Cosmin Oprea a postat pe pagina personala de Facebook urmatorul mesaj, in memoria lui Claudiu:

“Pentru tine, Frate

Te vad ingenuncheat, invaluit in Pace si Lumina

Plangand al meu pacat, desi tu nu ai vina

Sufletul tau, haina fina

Mi-acopera ochii de-a lumii lumina

Soptit… tu frate spui

Tu, Doamne, poti! Poti intr-o clipita

Sa faci din om nimic

Dar… iata… n-are vina

Inselata a fost de un vremelnic om

Ce i-a furat surasul… si-a blestemat

Ca-n veci sa fie roaba acelui pacat

Drumul e lung, crucea e mare…

Deschide-i Doamne… sa ajunga in Rai

Iti fie Tie mila, de-a mea strigare

Caci viata mea, Doamne, oricand poti sa o ai”.

Comentarii

comentariu

About the Author