Published On: joi, Ian 9th, 2014

Teroarea continua la Nikos Kazantzakis: O profesoara i-a spart capul unui elev!

pozacopil1UPDATE: Redactorii Infobraila au fost contactati de directorul Scolii Nikos Kazantzakis, Emilena Moraru, care a declarat ca acest caz a intrat in atentia colegiului profesoral care va demara o ancheta pentru a stabili circumstantele in care s-a produs acest incident. Maine, profesorii Scolii Nikos Kazantzakis se vor intalni pentru a discuta cu profesorul  Crisan Mihaela Florentina, in ceea ce priveste actele de violenta de care se face vinovata. Daca se va dovedi ca profesorul a lovit elevul in mod intentionat, acesta va fi tras la raspundere.

Un baietel in varsta de numai 11 ani a fost lovit cu bestialitate de profesoara de Limba Engleza in timpul orelor de curs. Evenimentul s-a produs la Scoala Nikos Kazantzakis, din Braila, renumita pentru scandalurile violente la care sunt supusi atat elevii cat si profesorii.

De aceasta data victima fost un copil din clasa a V-a, caruia i s-a aplicat o corectie fizica inumana. Marcel Chiriac povesteste cum in timpul orei de Engleza, profesoara i-a dat un pumn in frunte. Motivul corectiei pare sa fie faptul ca Marcel ii explica colegului sau, Bogdan orele de curs la care urmau sa participle a doua zi.

“Eu m-am intors catre colegul din spatele meu iar doamna profesoara s-a suparat, si-a mutat inelul de pe mana stanga pe mana dreapta si m-a lovit cu pumnul!”, a marturisit vizibil speriat Marcel Chiriac.

Baiatul a ajuns acasa si i-a povestit matusii sale, care il creste de la varsta de 1 an agresiunile la care a fost supus in timpul orei de Engleza.

Pentru ca nu este prima data cand copiii ajung acasa prezentand diferite leziuni, matusa lui Marcel, Valerica Fornea a declarat ca este hotarata sa depuna plangere impotriva profesoarei.

Redactorii Infobraila a au incercat sa stea de vorba cu Crisan Mihaela Florentina, profesorul de Engleza care pare sa fi abuzat de functia sa si de inocenta unui copil de 11 ani, lovindu-l cu bestialitate in frunte, insa acesta nu mai era in scoala la ora 15.00. Pentru ca nu era suficient sa foloseasca pumnul gol, profesoara si-a mutat inelul de pe mana stanga, lasandu-I lui Marcel o leziune vizibila pe fata.

 

Violentele din scoala au dus la moartea unui om

 

La sfarsitul lunii noiembrie, invatatorul Nita Negoita in varsta de 56 de ani si-a pus capat zilelor. Din declaratiile familiei se pare ca la baza sinuciderii a stat o serie de conflicte pe care acesta le avea atat cu elevii cat si cu conducerea unitatii de invatamant.

In urma disparitiei invatatorului au iesit la lumina o serie de violente de neimaginat care se produc zilnic in clasele Scolii Nikos Kazantzakis din Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author