Published On: mie, Ian 22nd, 2014

Sirianca depistata cu sedere ilegala în Braila

Share This
Tags

politiaPolitistii Inspectoratului General pentru Imigrari- Biroul pentru Imigrari al Judetului Braila au desfasurat, in ziua de 21 ianuarie, o actiune in cooperare cu politisti de la Sectia 1 de Politie Rurala Braila, pe linia prevenirii si combaterii sederii ilegale a cetatenilor straini, pe raza de competenta.

Cu aceasta ocazie, a fost depistata cu sedere ilegala o persoana de sex feminin cu cetatenie siriana, in varsta de 16 ani, care la expirarea termenului de sedere, in baza vizei de scurta sedere in scop de vizita, nu a parasit teritoriul national, fapt pentru care a fost sanctionata contraventional. 

Avand in vedere faptul ca aceasta, din motive obiective, se afla in imposibilitatea temporara de a parasi teritoriul national, a fost î\indrumata sa solicite acordarea unei forme de protectie pe teritoriul Romaniei.

Inspectoratul General pentru Imigrari, prin structurile sale teritoriale, va continua organizarea unor astfel de actiuni privind combaterea sederii ilegale, atragand atentia cetatenilor straini de a acorda interes reglementarii legale a dreptului de sedere pe teritoriul Romaniei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-