Published On: vin, Ian 31st, 2014

Simionescu, despre inzapezirea prefectului: “O fapta buna s-a transformat in una proasta”

primar1In cadrul conferintei de presa, edilul a fost intrebat de situatia in care s-a aflat prefectul Brailei, inzapezit in comuna Gemenele. Primarul Aurel Simionescu considera ca situatia din judetul Braila putea fi gestionata mult mai bine, insa de aceasta data, bunele intentii s-au transformat in unele nefericite.

“Ma puneti intr-o situatie mai putin placuta asa, ca si raspuns. Eu am spus ca initiativa pe care a avut-o domnul prefect a fost una nefericita. O fapta buna, o initiativa buna s-a transformat in una mai putin buna, daca nu, chiar proasta. Avem acolo o problema, la Scortaru co o bolnava, era drumul blocat. S-a dorit sa se forteze cumva sa se ajunga acolo. Numai ca lupta cu natura, pana la urma trebuie gestionata si cu o doza de rationament".

Intrebat daca merita sa fie demis fin functie prefectul judetului Braila, Simionescu a declarat ca aceste masuri sunt stabilite la nivelul Guvernului: "Cu meritele astea nu stiu ce sa zic. Vom vedea astazi la intalnirea cu domnul ministru. Anuntul care l-ati vazut de la nivel national, a fost unul aproape explicit."

In cadrul conferintei de presa a ministrului Apararii Nationale, Mircea Dusa a declarat ca premierul intentioneaza sa-l demita pe Gheorghi Obreja in cadrul urmatoarei sedinte de Guvern.

 

Comentarii

comentariu

About the Author