Published On: Soare, Ian 19th, 2014

Senatorii zboara in 2014 de 1,4 milioane de lei

senat avionSenatorii si-au cumparat bilete de avion  in valoare de 1,4 milioane de lei pentru acest an. Contractul este valabil pentru cursele interne si a fost incheiat cu compania Tarom prin negociere fara anunt de participare si este mai mare cu 300.000 de lei fata de cel din 2013..

Anul trecut, ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, spunea ca Tarom nu va fi vanduta si a confirmat ca vor fi cumparate avioane noi.

Senatul a atribuit Companiei Tarom, prin negociere fara anunt de participare, un contract de 1,4 milioane de lei fara TVA, pentru servicii de transport aerian al senatorilor, pe curse interne, in acest an, suma fiind cu peste 300 de mii de lei mai mare decat cea convenita in 2013.

Tarom a obtinut contractul pentru servicii de transport aerian pe curse interne in urma unei negocieri fara anunt de participare cu Senatul, motivata de faptul ca "serviciile pot fi furnizate numai de un anumit ofertant, din motive tehnice".

Astfel, Senatul trebuie sa achite 1.451.612 de lei in schimbul transportului senatorilor in tara, serviciu care se va realiza in baza unui grafic convenit intre cele doua institutii, potrivit informatiilor publicare pe portalul privind achizitiile publice.

Anul trecut, pentru aceleasi servicii de transport aerian, Senatul a atribuit Tarom un contract de 1.129.032 de lei.

   

Comentarii

comentariu

About the Author