Published On: lun, Ian 13th, 2014

Restantele la credit l-au facut sa adoarma chiar pe treptele institutiei bancare

boschetarCum a iesit soarele cum au aparut din nou “oamenii strazii”. Batranul din imaginea surprinsa de reporterii Infobraila se odihnea de 3 ore in fata unei banci de prestigiu. Nu il deranja galagia de pe strada si nici clientii care incercau sa-l ocoleasca pentru a putea folosi bancomatul.

“Pe la ora 12 l-am vazut ca s-a asezat pe trepte acolo la banca. Am crezut ca si-a pierdut ceva sau ca asteapta pe cineva. Dupa ce a mancat un covrig l-am vazut ca se intinde la soare. De 3 ore sta culcat acolo”, ne-a declarat o vanzatoare de la un magazin din apropiere.

La momentul actual Primaria Municipiului Braila are doua adaposturi unde aceste personae defavorizate pot gasi un pat si o masa calda. Din nefericire, oamenii fara adapost nu apeleaza la serviciile autoritatilor locale, de cele mai multe ori fiind racolati de oamenii legii si indreptati catre astfel de adaposturi.

"A intrat acum cateva ore in banca. Nu stiam ca doarme afara. Nu avea documente la el si nici nu stia ce vrea. L-am invitat frumos sa paraseasca institutia si odata iesit pe usa, am crezut ca si-a vazut de drum", ne-a marturisit una din angajatele institutiei bancare. 

Intr-un final, agentul de paza care lucra in banca a fost instiinta de faptul ca pe treptele de la intrare doarme un om al strazii, iar acesta a mers sa vada despre ce este vorba. Cu greu, agentul a reusit sa-l trezeasca pe batran si sa-i explice ca nu se poate odihni acolo.

Comentarii

comentariu

About the Author

-