Published On: vin, Ian 24th, 2014

PSD se pregateste de lupta! Strategii pentru europarlamentare

simiCu doi directori de campanie, primarul municipiuluin si presedintele Consiliului Judetean, Partidul Social Democrat este pregatit sa intre in batalia alegerilor europarlamentare.

Pana la momentul actual s-au discutat strategiile, au avut loc o serie de intalniri cu reprezentantii din Colegii si sefii de organizatii.

Primarl municipiului Braila, Aurel Simionescu a declarat ca este increzator in fortele partidului pe care il reprezinta si spera la un procent de 45%.

« Momentan lucram la strategia de campanie. In martie vom afla si lista comleta a candidatilor la alegerile europarlamentare. La nivel national avem o intelegere cu Partidul National Liberal, astfel incat, pe perioada campaniei sa nu existe atacuri in interiorul USL. Nu va fi simplu, pentru ca unii se mai lasa dusi de val, insa trebuie sa ne gandim ca la sfarsitul anului mai avem de dus o camanie impreuna, iar din acest motiv trebuie sa ducem o lupta curata si corecta cu aliatii nostrii », a declarat edilul.

La alegerile europarlamentare din 2009, Partidul Social Democrat a avut un procent de 41% la urne. La momentul actual, social-democratii spera sa depaseasca pragul de 45% la alegerile din mai. Rezultatul alegerilor europarlamentare va oferi posibilitatea partidelor aflate la guvernare sa estimeze un procent realist la alegerile prezidentiale, dar si daca pot sau nu sa faca fata unei lupte in care nu vor fi aliati.

Comentarii

comentariu

About the Author