Published On: joi, Ian 23rd, 2014

Primarul SIMIONESCU: “Eutanasierea este ultima solutie”

Share This
Tags

primar

Edilul sef a atacat astazi in cadrul unei conferinte de presa problema cainilor vagabonzi. Organizatiile nonguvernamentale care se ocupa cu adoptiile cainilor la distanta intampina greutati in ceea ce-i priveste pe iubitorii de patrupede, deoarece acestia nu se inghesuie sa-si faca aparitia la adaposturile puse la dispozitie.

Adaposturile din localitatile Lacu Sarat si Unirea isi asteapta doritorii care vor sa plateasca lunar intretinerea unui caine.

Primarul Simionescu a facut de curand o vizita adaposturilor pentru caini si asteapta acum aprobarile necesare regulamentului de adoptie.

Exista si posibilitatea ca aceste organizatii nonguvernamentale sa ia un padoc in administrare. Costurile pentru intretinerea lunara a unui caine prin adoptie la distanta vor fi intre 80-100 lei. Se vor face controale regulate la care inspectoriilor insarcinati li se va pune la dispozitie conditiile si hrana fiecarui caine.

« Eutanasierea este ultima solutie.Vreau sa vad capacitatea de adoptie in fapt, si nu in vorbe. Pe site-ul organizatiei sunt 30 de caini disponibili si veti vedea ca numai cativa au fost adoptati », a precizat primarul Simionescu.

Edidul nu respinge initiativa montarii unor camere de supraveghere pentru ca fiecare stapan sa-si poata vedea cainele cum este tratat si hranit, insa pentru asta trebuie sa se jutifice si cheltuielile.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-