Published On: vin, Ian 24th, 2014

Primarul Simionescu: “Avem 200 de utilaje pregatite sa intervina pentru deszapezire”

Share This
Tags

E85 - DEZAPEZIREAutoritatile locale asigura brailenii ca in urma anuntului facut de catre reprezentantii ANM, referitor de codul galben de ninsori si viscol, s-au pregatit de actiune 200 de utilaje. Braila este sub avertizare de cod galben de ninsori si viscol incepand de astazi de la orele 18.00 si pana duminica pana la orele 18.00.

"Avem pregatite 200 de utilaje de deszapezie gata sa intervina atunci cand este cazul. Avem 30 de lame, basculante, vole si inmprastiere material antiderapant pentru stratul de zapada care s-a anuntat undeva la 30-40 cm zapada pufoasa, asta inseamna 11-13 cm de strat tasat. Din punct de vedere tehnic noi suntem pregatiti, insa mai rau va fi sambata cand vor fi precipitatii mai abundente, insa de luni situatia se va mai atenua", a declarat astazi primarul Aurel Simionescu in cadrul unei conferinte de presa.

Edilul sef a facut pe acesta cale si un apel catre soferii braileni de a nu-si lasa masinile parcate astfel incat sa ingreuneze activitatea utilajelor de deszapezire.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-