Published On: mar, Ian 21st, 2014

Primarul din Chiscani a fost batut de presedintele PSD pentru ca vrea sa faca dezvaluiri in Afacerea Stejarul

Share This
Tags

ion craciunPrimarul comunei Chiscani, Ion Craciun, a fost lovit cu bestialitate de presedintele PSD Chiscani, Octavian Gorgovan, cunoscut pentru accesele sale violente in relatia cu Craciun. Cei doi s-au certat in incinta scolii din localitate, iar Gorgovan a sarit la bataie si l-a umplut de sange pe primar. La baza conflictului sta o serie de discutii politice in cotradictoriu, care au degenerat de-alungul vremii in actiuni violente.

Nu este pentru prima data cand astfel de confruntari au loc intre cei doi lideri politici. La inceputul lui 2013, Gorgovan a demarat actiunile pentru demiterea prin referendum a primarului Ion Craciun. Pentru ca nu a strans semnaturile necesare, Octavian Gorgovan a reuntat la idee, insa nu si la lupta. Pe care o duce pentru ca primarul Ion Craciun il acuza ca a furat terenuri! Mai mult, potrivit primarului, decis sa rupa tacerea, in afacerile oneroase cu terenuri se afla mai toti oamenii politici cunoscuti din Braila, dar si reprezentanti ai unor institutii de prim rang!

"Nu se mai poate asa. Astazi am fost batut in scoala de catre Gorgovan. Eu il acuz public si am si documente ca el a furat terenuri. este o intreaga mafie care nu doreste sa dezvalui matrapazlacurile cu terenuri de pe raza comunei Chiscani. Si aici ma refer si la padurea Stejarul", a declarat, in exclusivitate pentru Infobraila, primarul Ion Craciun.

Comentarii

comentariu

About the Author

-