Published On: mar, Ian 28th, 2014

Prefectul Brailei acuza Antena 3!

antena3 obreja*Gheorghi Obreja a reusit imposibilul! S-a teleportat in toate localitatile izolate

In cadrul unei videoconferinte sustinuta de vicepremierul Liviu Dragnea, unde prefectii judetelor afectate de COD ROSU au iesit la raport cu activitatea desfasurata in aceasta perioada, Gheorghi Obreja a reusit din nou sa ne uimeasca.

Prefectul Brailei i-a transmis vicepremierului faptul ca in aceasta dimineata s-a deplasat personal in toate cele aproximativ 30 de localitati izolate. Mai mult, Obreja a declarat ca s-a convins personal ca nu sunt situatii de urgenta in aceste zone, fapt care l-a marturisit si in cadrul unei conferinte de presa cand a acuzat postul de televiziune Antena 3, de faptul ca exagereaza in ceea ce priveste situatia judetului Braila”.

“Eu am tinut sa facem o conferinta de presa pentru ca asa cum sunt prezentate lucrurile acum, pare ca Braila este izolata de toata lumea. Eu deaia, am zis sa lamurim niste lucruri ca nu se poate cu Antena 3, am vorbit de am capiat pana acum si in burtiera aia tot asa apare, ca Braila este izolata de restul lumii”, declara prefectul luni, 28 ianuarie, cand toate drumurile din Braila erau inchise.

 

Comentarii

comentariu

About the Author