Published On: vin, Ian 31st, 2014

Peste 70 de trenuri de calatori sunt anulate. RESTRICTII de trafic pe opt linii

Share This
Tags

tren zapadaTraficul este restrictionat pe opt linii de cale ferata, din cauza sulurilor de zapada, iar 72 de trenuri sunt anulate.

Astfel, se circula cu restrictii pe liniile Brosteni – Slobozia, Buzau – Faurei firul 2, Chiajna – Virteju, Chitila – Calinesti, Marasesti – Tecuci-Barbosi, Ploiesti Sud – Brosteni, Urziceni – Faurei – Tecuci si Veresti – Leorda. Pe aceste linii este interzisa circulatia trenurilor formate din automotoare, echipele de interventie actionând cu utilaje.

Unele trenuri de calatori ajung la destinatie cu intârzieri, din cauza restrictiilor de trafic si a interventiilor pentru deszapezirea liniilor si a instalatiilor de cale ferata.

Inainte de plecarea in cursa, garniturile sunt pregatite pentru circulatie in conditii de iarna, iar cele aflate in stationare sunt alimentate cu energie electrica, pentru a fi mentinuta caldura in trenuri.

Pasagerii sunt sfatuiti sa se informeze despre conditiile meteo si sa apeleze telefonic Gara CFR din localitatea de plecare pentru informatii actualizate despre mersul trenului cu care intentioneaza sa calatoreasca. Numerele de telefon de la statiile CFR, la care pasagerii pot cere informatii sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro, la sectiunea Info Utile/Informatii Telefonice.

Reprezentantii companiei feroviare au precizat ca cei care doresc sa renunte la calatorie vor primi contravaloarea biletelor pentru traseul neefectuat.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-