Published On: mie, Ian 15th, 2014

O femeie a fost depistata cu sedere ilegala in Braila

pasaportPolitistii Inspectoratului General pentru Imigrari – Biroul pentru Imigrari al Judetului Braila au desfasurat, in ziua de 14 ianuarie, o actiune proprie, pe linia prevenirii si combaterii sederii ilegale a cetatenilor straini, pe raza de competenta.

Cu aceasta ocazie, a fost depistata cu sedere ilegala G.M., in varsta de 33 de ani, din Republica Moldova. Aceasta, la expirarea termenului de sedere, nu a intreprins niciun demers legal pentru prelungirea acestuia, fapt pentru care a fost sanctionata contraventional, conform prevederilor OUG 194/2002, privind regimul strainilor in Romania, cu modificarile si completarile ulterioare. 

De asemenea, aceasta a fost indrumata sa depuna la sediul Biroului pentru Imigrari al judetului Braila documentele necesare pentru reglementarea dreptului de sedere, in calitate de membru de familie a unui cetatean roman.

Biroul pentru Imigrari al Judetului Braila continua activitatile de prevenire si combatere a sederii ilegale a strainilor, utilizand toate resursele proprii de care dispune si cooperand cu toate institutiile pe acest segment de activitate.

Pentru orice problema legata de aplicarea prevederilor legale, cetatenii straini din judetul nostru sunt invitati la sediul Biroului pentru Imigrari al Judetului Braila, din strada Ana Aslan nr.39, sa apeleze la numarul de telefon 0239-606100, ori sa viziteze site-ul public la adresa www.igi.mai.gov.ro.

 

Comentarii

comentariu

About the Author