Published On: lun, Ian 27th, 2014

Nu scapam de zapada! Miercuri va ninge la fel de mult!

primar1Incet, dar sigur circulatia pe arterele din municipiu si-a reluat cursul. Pe arterele principale roiau masinile inca de la primele ore ale diminetii. In fata Palatului Administrativ stateau muntii de nameti adunati de utilajele de deszapezire. Pe Bulevardul Independentei chiar si trortuarele au fost deszapezite.

 « In municipiu au fost azi noapte 150 de utilaje, care au actionat. In noaptea care ureaza vrem sa incepem sa caram din zapada catre periferia orasului, aste pentru ca maine se anunta o zi relativ linistita, din punct de vedere al zapezii, dar dupa aceea, miercuri, cel putin pe prognoza de astazi, se anunta o cantitate de zapada, cel putin identica cu cea care a fost acum. Noi trebuie ca in seara asta si maine sa iesim cat mai curati, ca sa spun asa, din posibilitatea pe care o avem. Strazile pincipale le-ati vazut, se circula, vom mai lucra pe ele. Strazile secundare sunt mai dezapezite. Ceea ce avem ca problema sunt aleile dintre blocuri », a declarat primarul municipiului, Aurel Simionescu.

Atentie soferi unde lasati masina! Amenzile sunt usturatoare!

 

Totodata, edilul a tinut sa traga un semnal de alarma catre soferii care isi parcheaza autoturismele in spatii neamenajate punand in dificultate utilajele de deszapezire.

« Oamenii si-au parcat masinile, cum si le-au parcat. Mai mult, acum scot masinile de acolo, arunca zapada de acolo si pentru ca masina nu mai incape in locul in care a stat, o aseaza mai in lateral. Autospecialele nu pot sa intre si sa-si faca treaba. Mai facem un apel inca odata la soferi sa isi parcheze autoturismele corespunzator si in spatii special amenajate, astfel incat sa putem sa intervenim pe toate arterele municipiului », a adaugat edilul.

Soferii care nu vor respecta spatiile destinate parcarii autoturismelor risca amenzi usturatoare! Nu mai departe de astazi dimineata, un sofer neinspirat si-a abandonat masina in nameti, pe sinele de tramvai, blocand astfel circulatia.

Daca in judet situatia nu este inca sub control, in municipiu utilajele au un program bine stabilit al zonelor care trebuie inca deszapezite.

 

Comentarii

comentariu

About the Author