Published On: sâm, Ian 25th, 2014

La HC Dunarea nu ne trebuie un antrenor, ne trebuie alta conducere!

Share This
Tags

M-am plictisit sa scriu cu grija despre HC Dunarea! Sa nu ranesc orgoliul vreunei jucatoare, vreunui antrenor sau vreunui membru din staful clubului si , vezi Doamne, sa pun nu stiu ce presiune care apoi sa duca la vreun rezultat prost.
Ei bine, HC Dunarea a aratat astazi ca nu poate juca finalurile de meci. Ceea ce e bine, ca pana acum arata ca nu poate juca nimic. Dar arata ca un pui de gaina in bataia vantului. Cu Sanda si Viorel impotriva unei brigazi de arbitri care a jucat un teatru ieftin cu Tadici, HC Dunarea a pierdut oarecum stimulata de prestatia indoielnica a "cavalerilor" in negru. Pentru cei care cunosc fenomenul sau care se dau cunoscatori ai lui (ca foarte multi dintre cei care conduc destinele handbalului brailean) este evident ca HC Dunarea nu numai ca nu face blaturi cu arbitrii, dar este tinta multor arbitraje dubioase! De ce se intampla asta?! Pentru ca la club exista un cunoscator al fenomenului, asa cum ii place lui sa spuna, care nu este in stare sa se poarte cu oficialii FRH altfel decat la serviciu. Adica sta atat de mult aplecat la munca lui oficiala, ca-i ramane pozitia asa si cu cei de la FRH. Care, vazandu-l asa, nu se pot abtine sa nu i-o traga! Numai ca nu i-o trag aia numai lui, ci si noua, platitorii de taxe si impozite, adica adevaratii "proprietari" ai acestei echipe!
Acum, ca ati inteles de ne-au furat aia la Zalau, ar trebui sa vedem si ce s-a jucat. Parerea mea este ca ne-am jucat si noi cu focul, ba o pasa pe la spate, ba o fortare de doi lei, ba o minge in portar din pozitie unu la unu. De ce s-a intamplat asa ceva?! Pentru ca am avut impresia ca le batem pe zalaoance de le merg fulgii si n-am bagat de seama cei trei scamatori care se faceau ca se cearta la pauza! Aici, si Sanda Soare si Viorel Alexandru ar fi trebuit sa prinda miscarea. N-au facut-o si, sincer, mi-a parut rau de zambetele lor discrete pe care le afisau cand HC Dunarea conducea la patru goluri si Tadici o facea pe nebunul cu prietenii lui arbitrii! Daca ar fi stat in spatele lor vreun cunoscator al fenomenului, poate  ca le-ar fi spus…
Acum suntem condamnati sa castigam cu Brasovul acasa. Vom fi la sala, sa fim in spatele acestei echipe. Voi fi si eu, ca-mi place al naibii sa stau in mijlocul celor care cunosc fenomenul! Mai invat si eu cate ceva…


HC Dunarea Braila: Gabriela Dobre – 14 interventii, Elena Voicu – 1 interventie, Lacramioara Stan (portari), Alina Horjea -8 goluri (3 de la 7 m), Gabriela Perianu -5, Ada Moldovan -4, Adina Brot -1 si Ramona Farcau -1 (de la 7 m), Raluca Irimia, Alina Czeczi, Nicoleta Safta, Andreea Adespii, Nicoleta Esanu.
HC Zalau au marcat: Ciuciulete -5, Pera -5 (toate de la 7 m), Badita -5, Bese -3, Pop -1 si Turcas -1.

Comentarii

comentariu

About the Author