Published On: Soare, Ian 12th, 2014

Monica Macovei si Theodor Stolojan, in vizita la Braila

macovei+stolojanPresedintele PDL, deputatul Alexandru Nazare a anuntat in cadrul ultimei conferinte de presa vizita europarlamentarilor democrat-liberali la Braila. Vineri, 17 ianuarie Monica Macovei, Theodor Stolojan, Marian Jean Marinescu, Traian Ungureanu si Rares Niculescu vor veni in Braila pentru a informa electoratul brailean asupra rolului si importantei pe care o are Parlamentul European.

“Vom face o serie de intalniri, una dintre ele va fi o dezbatere legata de activitatea europarlamentarilor romani. Monica Macovei chiar a primit premiul pentru cel mai bun europarlamentar in 2012", a declarat Alexandru Nazare.

Presedintele PDL Braila se poate lauda cu faptul ca a avut ocazia fie implicat direct in strategia campaniilor europarlamentare dar si in activitatea acestora. Alexandru Nazare a fost cel mai tanar europarlamentar din Romania, ales in decembrie 2008.

Deputatul democrat-liberal considera ca cetatenii europeni trebuie sa acorde o mai mare importanta Parlamentului European, motiv pentru care s-a decis sa le ofere brailenilor interesati, toate informatiile necesare, astfel incat acestia sa poata sa aleaga in cunostinta de cauza.

Comentarii

comentariu

About the Author